Pasta z szynki

Pasta z szynki, którą możemy użyć do kanapek, tostów i krakersów. Ma bardzo wyrazisty i ostry smak za sprawą dużej ilości musztardy i czosnku.

024 Pasta z szynki [KuchniaWeDwoje.pl] 2.   

  Czas wykonania: 1o min
  Ilość porcji: 4

Składniki:

150 dag szynki
1 ½ łyżki serka homogenizowanego naturalnego
2 łyżki musztardy
1 łyżka majonezu
1 mały ząbek czosnku (opcjonalnie)
pieprz i sól do smaku

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować za pomocą blendera w wysokim naczyniu na jednolitą masę i gotowe:)

Aby pasta była delikatniejsza, można dać mniejszą ilość musztardy i czosnku.

Krok po kroku:

1. Przygotować wszystkie składniki.

1. Przygotować wszystkie składniki.

2. Zmiksować wszystko na gładką masę.

2. Zmiksować wszystko na gładką masę.

Pobierz wersję do druku:

024 Pasta z szynki [KuchniaWeDwoje.pl] 2.024 Pasta z szynki [KuchniaWeDwoje.pl] 3.024 Pasta z szynki [KuchniaWeDwoje.pl] 4.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *